Yrityksen tarina

 

Yrityksen idea lähti päässäni pyörimään kun halusin edellisestä työstäni pois ja halusin enemmän vastuuta sekä kohdistaa auttamisen haluni johonkin hyödylliseen. Omassa elämässäkin myllersi pahoin sillä olin tavannut kauniin naisen ja saattanut tämän raskaaksi joten liian pitkä koulutus olisi ollut esteenä talouden kannalta ja ylioppilastodistuksella nyt ei rehellisesti työtä saada helpolla, varsinkaan sellaista missä olisi vastuuta jaossa.

 

Olosuhteiden pakosta ja omasta intohimosta tartuin härkää sarvista ja aloin etsiä aikuiskoulutuksista sopivaa alaa mihin on maksimissaan vuoden koulutus. Samoihin aikoihin olin myös pähkäillyt mistä löydän hyvän hierojan/fyssarin jonka luona voi käydä hoitamassa paikkojaan ilman että tuntee tulevansa rasvan levitettäväksi tai että on vain yksi jumiutunut salikörmy taas muiden joukossa joka ei venyttele tarpeeksi. Näitä saarnoja on kuultu. Olin kokeillut melko monta toimijaa alueellani ja tullut siihen tulokseen että se minkä joku toinen osasi hyvin ja olisi ollut syy käydä hänen luonaan, vesitty jossakin mitä hän ei osannut lainkaan ja minkä joku toinen taas haltsasi hyvin. Personaallinen ja reilu asiakaspalvelu, hyvät tiedot ihmisen anatomiasta ja fysiologiasta sekä hyvä hoitamaa kehoa kokonaisuudessaa kuntoon oli mahdoton yhtälö. Tai enemmänki lotto-arvonta jossa nyt en sattunut voittamaan koska en löytänyt tätä sopivaa tyyppiä.

 

"Kuinka vaikeaa se voi olla?" kysyin itseltäni. No päätin ottaa selvää sillä kun perustaa yritystä niin on hyvä perustaa yritys jonka toivot olevan jo olemassa, siksi lopetin työni ja aloin opiskelemaan hierojaksi. Vuotta myöhemmin ja valmistuttuani koulusta sekä kolmen kuukauden byrokratian pyörityksen ja mojovan lainan myötä pääsi Hyvinvointistudio Voima syntymään. On siis aika tarttua sanoista tekoihin ja tarjota persoonallista ja reilua asiakaspalvelua sekä yhdistää siihen omat tiedot ja taidot, sekä toteuttaa nämä vielä tarjottavissa palveluissa mahdollisimman toimivalla tavalla, sinun parhaaksesi. Olet siis tervetullut käymään mutta varoitan hieman, kun kerran täällä käy niin toista tekijää ei tarvitse etsiä. En tee ihmeitä mutta teen ammattiani ylpeydellä ja se näkyy kädenjäljessä.

 

-Jari Heino