Valmennus

 
Personal training eli yksilövalmennus auttaa sinua saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteesi. Olipa tavoitteesi kesäksi kuntoon, voiman hankinta, lihasmassan lisääminen, painon pudottaminen tai ihan vaan oman olon kohentaminen – otan haasteen vastaan.
Ohjaus sisältää henkilökohtaisia tapaamisia, ryhdin ja lihasten kartoittamista, käytännön harjoittelua ja ohjelman seurantaa.
Suunnittelen taustatietojen pohjalta juuri sinulle sopivan  harjoitusohjelman. Omat tavoitteesi ja resurssisi otetaan aina huomioon. 
Opastukseni avulla löydät omat voimavarasi, opit käyttämään niitä ja oivallat itsellesi parhaan reitin menestykseen! Autan sinua sitoutumaan ja panostamaan harjoitteluun - omien aikataulujesi puitteissa.
 
Hommat lähtee käyntiin alkukartoituksesta jossa keskustellaan harjoittelun tavoitteista, elämäntavoista ja siitä mihin ollaan ryhtymässä. Näiden pohjalta sitten tehdään päätös olenko minä oikea henkilö valmentamaan sinua vai onko parempi etsiä joku muu. 
 
Jos ja kun hommaan ryhdytään niin katsotaan yksilöllisesti mitä palveluja juuri sinä tarvitset saavuttaaksesi tavoitteesi tai sitten voit valita valmiiksi räätälöidyistä paketeista. 
 
Voit ottaa yhteyttä asian tiimoilta mieluiten s-postilla. 
 

 

Valmennus Palvelut

Harjoitusohjelma ja sen seuranta 1kk = 70€

Ohjelma tehdään kartoitusten ja tavoitteiden pohjalta ja lähetetään sähköpostilla asiakkaalle.

Seurataan kehitystä viikko kerrallaan ja annetaan siitä palaute asiakkaalle sekä merkitään mitä tehdään jatkossa. Progressio syntyy viikottaisista tavoitteista jotka pikku hiljaa vievät kohti päämäärää. 

Ohjattu harjoittelu 70€ / 1h

Jos liikkeissä on ongelmaa tai haluat muuten saada toisenlaista näkökulmaa harjoitteluun niin tämä on sinua varten. Voit ottaa kaverin tai puolison mukaan jos tuntuu siltä ja hinta on silloin sama, aikaa voi tosin mennä vähän kauemmin.

Valmiit valmennus paketit

 

1kk Startti 

Sopii sinulle joka haluat kokeilla valmennusta, olet uusi saliharjoittelulle tai olet pyörinyt paikallaan omassa saliharjoittelussa.
Sisältää:
-Haastattelun, tavoitteiden kartoituksen, mahdollisen konsultoinnin lihastasapainosta ja sen parantamisesta. 
-Tavoitteiden  ja haastattelun pohjalta luodun harjoitusohjelman, joka on sovitettu parhaan mukaan sinun arkeen. 
- 1kk seurannan ohjelmalle, jossa saat palautetta viikon välein. Palaute annetaan sähköpostilla ja samalla se luo rungon harjoittelun noususuhdanteisuudelle. 
-Kaksi (2) harjoittelu kertaa yhdessä. 1krt. =60 Min.
-Paketin ajaksi sähköpostituen.
-Lopuksi vinkkiä harjoitteluun ja sen jatkamiseen kun startti paketti päättyy. 
 
Hinta = 240€